Individu

twee maal per jaar wordt een driedaagse aandachtstraining georganiseerd, geïnspireerd op het Shingon-Boeddhisme.
Lichaamsgeveole en open aandachtsruimte worden daarin 'in elkaar verweven'.
Informatie over de trainingen vindt u op 'Mindfulness-en-mantra'

Wilt u meedoen, maar zijn daarvoor financiële beperkingen, dan kunt u bij de Stichting een aanvraag doen voor financiële ondersteuning.
Wilt u meer weten over onze plannen voor trainingen en kennisactiviteiten rond Shingon-Boeddhisme: klik hiernaast op Individu.

Professional

Geïnteresseerd in intervisie die zich richt op het inzetten en versterken van open aandachtsruimte, gedragen door lichaamsgevoel?
Op dit moment hebben we een basisstramien van intervisie wat binnen ons netwerk verder verspreid en verfijnd wordt.
Heeft u vragen hierover of wilt in contact komen, dan kan dat.

Er zijn mogelijk verschillende routes om onze expertise te delen.
Voor meer informatie, klik hiernaast op Professional.

Organisatie

Op dit moment hebben we nog geen specifieke activiteiten gericht op organisaties.
Heeft u binnen uw eigen organisatie of bedrijf ervaring met de thema's waar de Stichting zich mee bezig houdt, en u bent geïnteresseerd in kennisuitwisseling, of netwerkvorming, neem dan contact mt ons op.
Voor meer informatie, klik hiernaast op Organisatie.